Adobe Air

Adobe mondja, hogy AIR, vagyis Integrated Adobe Runtime. Azt egyszer el nem mondják a csodaflashen, hogy mi a fene ez, így nem is tudom. De szép röpködõ ablakok vannak itt is, ott is.
Olyannak tûnik, mintha azt mondanák, hogy legyen ez egy platform, vagyis Adobe mindig, mindenhol, hogy az leszen a világ közepe, mert rich web applicationöket lehet majdan vele csinálni.
Még azt is mondták, hogy cross-operating system runtime, csak épp az OS-ek közül az összes olyat kihagyták, amiért nem kell fizetni és nem utolsó sorban én és azok a szegény afrikai kölkök is használnak majd, akik a 100 dolláros laptop linuxos verziójával ütik el majd temérdeknyi szabad idejüjket a majomkenyérfa hûsítõ árnyékában egy fantával a bal kezükben (mert a jobb a kurblit tekeri, ugyebár).
Menjen az Adobe a zárt cuccaival a sunyiba azért, mert azt akarja, hogy mindenki az õ cuccát használja úgy, hogy a legtöbb rendszeren egyáltalán nem érhetõ el.

Hozzászóláshoz a Disqus szolgáltatását használom, korábbi vélemények elovlasásához és új hozzászólás írásához engedélyezd a Disqus-tól származó JavaScripteteket.