Twitter WTF megint

Volt az a post a Twitterrel, hogy hülyeség, meg lufi, meg nem látom értelmét. Továbbra is hülyeség, meg értelmét se látom, viszont nem vagyok benne biztos, hogy lufi lenne. Hogy miért? Mert újabban egyre gyakrabban postolok oda. Mirõl? Leginkább, ha éppen fejlesztek valamit (fõleg Google Reader Watcher aktuális ebbõl a szempontból jelenleg), annak státuszáról, vagy ha esetleg olvasok valami szépet, jót, rosszat.

Persze, a postok mögött általában megbújik a hátsó szándék is, hogy hátha visszajelzés is érkezik rá. Bármi, ami arra utal, hogy értelme is van annak, ha twittelek valamit. Egyelõre nincs..
Meg ott van egy régi betegségem, hogy jót tesz, ha kibeszélhetek magamból ezt-azt. Na igen, ezt lehetne blogba is, de az már teljesen új irányt vett, átalakult technológiai, IT-s, Linuxos, howtos, Google-ös bloggá. Nincs benne hely a személyes bejegyzéseknek, érzelmi kitöréseimnek. Mondjuk ezt a Twitterbõl is ki fogom ûzni, ha megjönnek a visszajelzések. Ezt így szoktam, már megfigyeltem.

Szóval twittelni azért jó, mert bármit oda lehet kiabálni a világnak. Gyorsan, tömören, lényegre törõen.
Azt hiszem...

Végül megemlíteném még a Turultwittert is, ahol leginkább magyar, magyarul szóló üzeneteket lehet olvasni. Ez volt az, ami miatt én is Twittelek néha. Van, amikor magyarul, olykor viszont helyes/helytelen angolsággal.

Hozzászóláshoz a Disqus szolgáltatását használom, korábbi vélemények elovlasásához és új hozzászólás írásához engedélyezd a Disqus-tól származó JavaScripteteket.