Picasa Web Album

http://2.0.blog.hu/2006/06/07/googlespotting

Flickr-hez hasonló cumó a google-nél? De klafa lenne már. Régóta várom. Igazából a fél internetes szokásom a google-re van bízva. Mail, rss, webstat, start page, ezen belül megint ott az rss reader, egy kis flickr interestingness fotó nézegetés, meg az email-es cumó is megvan itt is. Akkor van még egy sticky notes szerû alkalmazás is, jegyzetek tárolására, de lehetne még akár naptár is meg sok egyéb. Tárhelynek még használom a google pages-t is, szóval minden van, mint a bucsuban.

Egy ilyen képtár meg külön jó lenne még. Valószínûleg nem 20 megás feltöltési korlát lenne havonta az ingyenesben sem, márcsak a gmail méretei alapján sem. Meg ott van hozzá a picasa is, ami már linuxra is elérhetõ, igaz nem natív, csak saját wine-os, de valamennyire jó az, meg úgyis lesz rá app, amivel gyorsbab lehet feltölteni, másnem a personalized page-en. Lehet hülye vagyok, hogy túlzottan bízok bennük, de jelenleg nem baj, jól szolgáltatnak.

Hozzászóláshoz a Disqus szolgáltatását használom, korábbi vélemények elovlasásához és új hozzászólás írásához engedélyezd a Disqus-tól származó JavaScripteteket.