Amikor a FUD célba ér

FUD: fear, uncertainty, doubt; félelem, bizonytalanság, kétely keltése rossz szándékkal, csúsztatással, féligazságokkal

HUP Wiki

Az ember azt hinné, hogy a többiek megpróbálják kiszûrni az ilyeneket, több helyen is utánanéznek egy-egy gyanús dolognak, hogy nehogy átverve érezzék magukat. Jót tudunk mosolyogni egy-egy ilyen híren, hiszen azt gondoljuk, hogy ezt úgy sem hiszi el senki. De sajnos nem így van.

Az elõbb kérdezték meg tõlem, hogy igaz-e, hogy a Firefox összegyûjti az ip címeket, amiket látogatok aztán feltölti valami serverre..
Messzirõl látszik, hogy hülyeség, hiszen mit kezd akárki az ip-kkel? Bárki ip-jét le lehet kérdezni, nem nagy cucc, persze ezt az egyszerû felhasználó nem tudja. Másrészt.. de nincs is másrészt, mert hülyeség, nem lehet mit kezdeni natúr ip címekkel.

Volt egy másik is régebben, hogy nagyon sebezhetõ az IE-hez képest. Jaham, biztosan igaz, eddig többször láttam IE-tõl elpusztult gépet, mint Firefoxtól, de nem baj, biztos igaz, komoly, megalapozott állítások ezek.

Az nem baj, ha mondanak ilyet, amíg nem hiszi el senki, de amikor már valaki bedõl az ilyen marhaságoknak, akkor már kitolnak a felhasználókkal, átverik õket, valótlant állítanak, hazudnak nekik. Veszélynek teszik ki a felhasználóik gépét, adatait, szóval alapvetõen kitolnak velük. Az ilyet nem büntetik valahol?

Hozzászóláshoz a Disqus szolgáltatását használom, korábbi vélemények elovlasásához és új hozzászólás írásához engedélyezd a Disqus-tól származó JavaScripteteket.