Építs közösséget

Közösség

Ennél nehezebb dolog a neten nincs. Próbáld meg rávenni az embereket, arra, hogy kommunikáljanak egymással, hogy szóljanak a másikhoz, esetleg segítsenek is rajta.

Hogy jutott már ez eszembe? Foxmail.hu cájt/guestbook. Jönnek itt egymás után a kérdések és az ég világon senki nem próbál meg válaszolni. Mindenki csak néz ki a fejébõl és várja, hogy majd az oldal tulaja megmondja a frankósat, mert Õ biztos tud mindent. Ahham, tudna is, csak éppen nemhogy a foxmailt nem használja, még windowst se. Így, amikor úgy érzi, hogy ugyan, odavakkant már valamit szerencsétleneknek, ahhoz elõbb rendszert kell váltania, valami imitált levelet kell magának készíteni, miközben napi szinten már több, mint egy éve nem látja a klienst. De megteszi, mert olyan.
Igaz, nem kötelezõ nekem csinálni ezt a lapot, de ha már ott van a felület, akkor miért nem használják a júzerek? Mostmer vendékönyv? Ha fórum lenne, jobban tetszene? Az se tetszene, ez tuti. Ugyanúgy szarnának egymás fejére, mint most.
Én nem tudom, nincs ezekben az emberekben egy kis segítõ szándék? Ha már ott van elõttük, miért nem próbálnak meg valamit?

Hozzászóláshoz a Disqus szolgáltatását használom, korábbi vélemények elovlasásához és új hozzászólás írásához engedélyezd a Disqus-tól származó JavaScripteteket.