Valami el van tolva

Nem mai írás, lassan egy éves, viszont érdekes dolgokat ír le a szerzõ..

Nagy hír, szinte minden írott és elektronikus médiát megjárt. Kézikamerás filmkalózt fogtak Gyõrben. Mintha az emberiség ellenségét sikerült volna kézre keríteni.
Rögtön hallani és olvasni is az illetékes ASVA nyilatkozatát, - szinte habzó szájjal - hogy kettõtõl nyolc évig, kettõtõl nyolc évig, kettõtõl nyolc évig...

Az ismeretlen kamerás azzal, hogy egy mozifilmet rögzített, feltehetõen azért, hogy majd digitalizálva felvétele eredményét közzétegye az interneten mások számára, kezdheti "megérdemelt" büntetését 2 évvel, de akár 8 évet is kiszabhatnak rá. Gondolom a súlyosbító tényezõk között szerepelni fognak fogyasztóvédelmi érvek is, mint például silány minõség, néhol felettébb zavaró közönség soraiból hallható popcorn zizegés, netán köhögés. Feltehetõ az is, hogy nem az elsõ kópiáról készített ily módon felvételt (persze ez majd az eljárás során fog kiderülni) és emiatt aztán totális veszélyt jelent az illetõ társadalmunkra, jogosan közelíthet a 8 évhez büntetése.

Nemrég történt egy borzalmas gyermekgyilkosság, melynek szintén meglett az elkövetõje. Kiderült, hogy korábban is volt több erõszakos cselekedete. Ráadásul minden tette az aljas kategóriába sorolható, mert minek is nevezzük a nemi erõszakot. Lám másfél évet sem töltött el ketrecbe zárva s szabadulhatott, hogy ûberelje korábbi tetteit.

Nem akarok egy olyan országban élni, ahol a törvény a Coca-Colát védi.


Hozzászóláshoz a Disqus szolgáltatását használom, korábbi vélemények elovlasásához és új hozzászólás írásához engedélyezd a Disqus-tól származó JavaScripteteket.