Surfkeys, Hit a hint

Mi lenne velem a foxi nélkül. Két olyan extension, hogy a kutyafáját.
Hit a hint az egyik. Olyan, hogy nem kell egér többé brózolni. Leütök egy olyan billentyût, hogy h és akkor a linkek, inputok meg egyéb klikkelhetõ elemek fölé egy szám kerül oda. Ezután beütöm a nekem megtetszõ számot és enter. Ilynekor üröl a user szíve, hiszen a billentyûzetrõl még a kezem se kellett felemelni és navigáció done.

SurfKeys a másik. Ez meg megint nagyon jó. Aki használt már vim-et, annak ismerõs lehet a feeling. Nincs többé olyan, hogy Ctrl+valami billentyûkombináció. Nincs olyan itt se, hogy felemeljem kényelmes támasza alól kezeim. Ha fel akarok scrollozni nyomok egy i-t, ha le akkor egy k-t. Na most ezt vi után kicsit furcsább volt, mivel ott már megszokhattuk, hogy felfelé k-val megyünk, lefelé pedig j-vel. A tabok közti váltás is könnyebb, u-val a balra, o-val jobbra következõ tabra válthatunk.

Szóval a kettõ együtt nagyon klafa annak, aki gépel. Laptopon, ha nincs egér, akkor sokkal jobb. Nem kell sem touchpad-et, sem pöcökegeret használni. Imádjuk együtt. :)

Hozzászóláshoz a Disqus szolgáltatását használom, korábbi vélemények elovlasásához és új hozzászólás írásához engedélyezd a Disqus-tól származó JavaScripteteket.