Goldenblog 2012

Itt van, elkezdődött, hihetetlen mezőny, elképesztő verseny. A címből talán kiderült, de azért megjegyzem, hogy nem, nem a Hadron részecskeüztköztetőben körbe-körbe rohangáló kicsi elemek leírhatatlanul izgalmas versengéséről van szó. Immáron sokadik alkalommal rendezik meg a Goldenblogot, hazánk amatőr és profi webes szócsöveinek megmérettetését. Idén ismét abban a megtiszteltetésben részesültem, hogy valaki, akiről nem tudok semmit benevezett és sikeresen átjutottam a korai selejtezőkön, így az IT-blogok kategóriában (ha jól számolt a javascript document.querySelectorAll('#gbcat39 .fr input[type="radio"]').length) 57 társammal együtt küzdünk (békében várjuk), hogy megtudjuk a végeredményt.

Továbbra sincs túl nagy ráhatásom a dolgokra, idén sem voltam a legtermékenyebb blogger, de azért igyekeztem érdekes gondolatokat érdekesen megosztani. Ha a kedves látogatóim közül bárki úgy gondolja, hogy szavazna, az ne tétovázzon, tegye meg, hiszen így a közönségdíj sorsát befolyásolhatja. Nem kötelező éppen erre a blogra szavazni, csak valami legyen, hogy minél izgalmasabb legyen a vége.

Elmondom, hogy az idei szavazásban az abszolut fair játék miatt én nem veszek részt. Igazából azért, mert a szavazásnak feltétele a Facebook account, amit sajnos egy őrült pillanatban töröltem, így ezzel sajnos elvesztettem a lehetőséget egy +1-re tőlem, nekem. Viszont a hátrány nem tántorít el, hiszen internetező hazánkban többeknek van fiókja e legnépszerűbb közösségi portálon, mint nem, így bízom benne, hogy az idetévedő vándorok vígan megkattintják a fenn s alant lévő linkek egyikét.

Néhány érdekesség, amit csak úgy észrevettem:

  • Immáron a blog új platformokra is betört: twitter accountok és facebook pagek is versengenek.
  • Egyértelmű előny, ha sok a jó barátod. Egy share a Facebookon amire mindenki ugrik, mint Batman és már kész is a világhír.
  • Blogs not dead a szlogen, ami azért jelent valamit.
  • Van ilyen jó widget is, amire én rákattintanék:

Hozzászóláshoz a Disqus szolgáltatását használom, korábbi vélemények elovlasásához és új hozzászólás írásához engedélyezd a Disqus-tól származó JavaScripteteket.