Hupper betateszt

Egy felhívást szeretnék intézni a kedves közösségnek. Pár hete locsemege hívta fel rá a figyelmem, hogy a Hupper extension valószínűleg leakel. Ezt bár gyanítottam és már korábban elkezdtem átstrukturálni az kódot, mégsem fektettem rá túl nagy hangsúlyt, elvégre nem hajt a tatár. Mivel azonban felhasználói panasz érkezett ez ügyben, valamint a Mozillán belül is komoly témává vált az add-on-ok memóriaszivárogtatása, nekiláttam, hogy kijavítsam azt.
A munka pár hete kezdődött el, nem dolgot kellett átírni, újragondolni, ám úgy tűnik, hogy végre meglett az eredménye. (Milyen jó lett volna, ha eleve így készül el.. :) )
Mielőtt azonban feltölteném a helyére, szeretném kérni a közönséget, hogy vessen rá egy pár pillantást, amennyiben van rá ideje. Újdonság nem került bele, viszont előfordulhat, hogy valamely funkció eltűnt vagy nem úgy működik, ahogy korábban vagy ahogyan elvárható volna. Ha bárki ilyet tapasztal, kérem szóljon.
Hupper 1.3b1 letöltés.

A szivárgások ellenőrzésére segítséget nyújt a https://developer.mozilla.org/en/Zombie_Compartments oldal.

Fontos! Előfordulhat, hogy más add-onok is előidézik a hibát. Így ha úgy tapasztalod, hogy valami nem klappol, akkor próbáld meg előbb, hogy egy új Firefox profilt készítesz, ahol nincs más extension és azzal is leteszteled!

Köszönöm a segítséget.

Hozzászóláshoz a Disqus szolgáltatását használom, korábbi vélemények elovlasásához és új hozzászólás írásához engedélyezd a Disqus-tól származó JavaScripteteket.