TypeRacer

Azt nem tudom, hogy ki hogy van vele, de én szeretek gépelni. Szoktam úgy is mondani, hogy ez az egyik leghasznosabb dolog, amit megtanultam. Ehhez kapcsolódik a typeracer.com oldal, ami szerintem egy csodálatos találmány - szinte meglepő, hogy ilyen értelmeset is ki tudnak találni az internetre. Az oldalon mindössze gépelni lehet, de azt versenyszerűen. Csodálatos, nem?
Nincs egy éve, hogy felfedeztem, nem is szoktam túl sűrűn látogatni, de néhány havonta azért megnézem, hogy hol tartok. Ami azt illeti, nagyjából ott tartok, ahol ezelőtt egy évvel. Nem vagyok túl gyors, főleg azokhoz képest, akikkel ott lehet találkozni. Szerencsére azért van sikerélmény is, így a hülyének is megéri kipróbálni. Mindig össze lehet akadni olyanokkal, akik még nálad is rosszabbak.
Sajnos profil oldal nem létezik náluk (nem egy facebook), így nem tudok linkelni magamról semmit. Akkor látni adatot a másikról, ha versenyzel vele, vagy túl profi és fent van a top 100-ban.
Magyarokkal meg még nem nagyon találkoztam a 157 versenyem alatt, remélem ez a bejegyzés majd szerte száll az interneten és lesznek itthonról is ellenfelek.

Hozzászólások

http://ajnasz.hu/adblock/recent
http://ajnasz.hu/adblock_element/recent

Ez mind a kettő jó vagy elég egy szűrő is és az melyik legyen?Előre is köszönöm szépen

Anonymous

A kát szűrő különbözik, mindkettőt használhatod.

Az elements olyan szűrőket tartalmaz, amelyek azokat a reklámokat rejti el, amik url alapján nem azonosíthatóak, s így a másikban megtalálható módszerrel nem blokkolhatóak.

Megint én vagyok bocsi a Google Chrome böngészőm van csak elfelejtettem leírni ez előző hsz-be.Melyik a jobb a semmi Adblock vagy az Adblock plus béta?

Anonymous

Elég szerinted ez a kettő több nem is kell?Vagy más szűrőt tudsz még ajánlani?

http://ajnasz.hu/adblock/recent
http://ajnasz.hu/adblock_element/recent

Előre is köszönöm szépen a válaszodat

Anonymous

Ezt neked kell eldöntened. Ha úgy érzed, hogy még így is túl sok reklámot látsz, akkor talán érdemes egy másik listát is kipróbálni, de ha úgy gondolod, hogy már nem olyan szörnyű az internet, akkor elegendő ez is.

Megjegyzem, hogy én nem használok többet.

http://ajnasz.hu/adblock/recent
http://ajnasz.hu/adblock_element/recent

Ezt a kettőt használod?Hallgatok rád:D.Elég jó listád van ezt meg kell hagyni:D Bár olvastam pár fórumon akinek nem jön be a listád nem tudom miért pfffff.Easylistet mondják nagyon jónak De szerintem már lassítja akkor nagy.Milyen idöközönként szoktad frissíteni a listát?

Anonymous

Érdekes tegnap még megtudtam nézni ezt a fórumot ma már nem

http://prohardver.hu/tema/asus_m5a_alaplapok/hsz_1-50.html

http://prohardver.hu/tema/re_radikalis_valtozas_az_adblock_plusban_engedely/hsz_1-50.html

Mind a 2 lista van nekem.Nálam van csak gond?

Anonymous

Az element hiding listában lévő egyik szűrő miatt van a probléma. Javaslom, hogy tiltsd le a ##*[class*=banner] sort, esetleg adj hozz egy saját szűrőt, amibe vedd fel a ezt a szabalyt: ##*[class*=banner]:not(body).

Ezt a listát nem én kezelem, ezért jelzek a készítőjének, hogy mihamarabb ki legyen javítva.

Üdv

Szia!Mikor lesz frissítés http://ajnasz.hu/adblock/recent?Azt látom ,hogy Szeptemberbe volt utoljára.

Anonymous