Feltámadott a tenger

Megújúlt, feltámadott, hasznossá vált. A magyar Linux-közösség legfontosabb domainje végre életre kelt, értelmet kapott és készen áll arra, hogy hasznos ismeretekkel lássa el az oldal összes látogatóját.

A linux.hu új külsőt, új tartalmat kapott. Annak idején, amikor én is mindenfelé csak a alapvető információk után kutattam, az elsők között volt a linux.hu meglátogatása, viszont sajnos a semmi és a nihil között félúton elterülő információ láttán hamar odébbálltam és nagyon vissza se néztem. Lehet, hogy most sem leszek gyakori látogató, ám aki számára elsők között lesz az oldal, amikor majd meg akarja tudni, hogy mi az a Linux, biztosan fog találni hasznos információkat is. Vannak dokumentációk, vannak valóban hasznos linkek, vannak tanfolyamok is, szóval nagyjából minden, ami ahhoz kell, hogy iránymutatást kapjanak a pingvin szellemétől hajtott interneten elveszett lelkek.

Én tehát örülök az oldalnak, bízom a sikerében és a jövőjében, de azt is tudom, hogz akár jelenlegi formályában is sok segítséget tud majd nyújtani a jövő szabad szoftveren felnövekvő fiatalságának.

Hozzászóláshoz a Disqus szolgáltatását használom, korábbi vélemények elovlasásához és új hozzászólás írásához engedélyezd a Disqus-tól származó JavaScripteteket.