Jó-e, ha elzárják a YouTube csöveit?

Pár napja az én egyik YouTube videóm is arra a sorsra jutott, mint oly sok másik, ugyanis a videóhoz olyan anyagot használtam fel, amelyet nem lett volna szabad. Ugyanez történt egy nem rég a kedvenceim közé került videóval is, amely hatására megvettem a videón látható koncert DVD-jét... Ha ebből a szögből nézzük is érdemes elzárni a csöveket holmi copyright miatt?

Hozzászólások

a jogvédők faszát bacon-be tekerném, ropogűsra sütném, és odavetném az éhes disznóknak.

Anonymous

Nekem is az egyik videómat letiltották, mert felismertek benne egy kb. 10 másodperces részletet egy RHCP számból. Nem mellesleg az egész 8 percnyi videó alatt végig jogvédett számok szóltak, de csak emiatt szóltak. :)

Aztán írtam nekik indoklást a felülvizsgálati adatlapon, hogy hova készült ez a videó, stb. Engedélyezték 5 percen belül.

Anonymous

egy 2006-ban csinalt kis jatekvideomat ugy dontottem 1 honappal ezelott kiteszem a youtube-ra, szinten egy rhcp szam IS volt benne, emiatt lenamitottak az egesz videomat, ami pont zenere lett vagva. A felajanlott listaban pedig csak hasonlot talaltam amire nagyjabol illik a vagas... szoval bekaphatjak...

Anonymous