Script kiddie-e?

Érthetetlen és visszatetsző az, amikor valaki másokkal kitol, másoknak kárt okoz. Még inkább zavaró és nevetséges az, amikor valaki ezzel kérkedik a blogjában. A lelkes user személyiségéről további részleteket árul el, amint ezeket a gyerekes megnyilvánulásokat egy nagyobb oldalon próbálja meg szélesebb körben ismertté tenni. A helyzetet tovább fokozza, ha az hirdetésekre kapott válaszokat teljesen képtelen objektíven felfogni és mindet támadásként érzékeli, amelyekre fiatalosan ostoba visszatámadosokkal reagál. Mit lehet erre mondani? A hacker nem cracker.

Hozzászólások

Egy szolgaltató honlapját többször is feltörte, defacelte ahelyett, hogy egyszerűen csak szólt volna a nekik a hibáról, hogy kijavíthassák azt. Mindezt valószínűleg azért csinálta, hogy a haveroknak elmondhassa, hogy milyen nagyon ügyes. Googleben még egy kevéset sikerült fellelnem.

hmm n1, nincs jobb dolgod mint rolam cikkezni? mellesleg idokozben felvettem a kapcsolatot a Dunahosting.com adminisztratoraval.. Amig nem vagy tisztaban a reszletekkel, a megjegyzeseid masnak tartogasd :))

udv, b3nc3

Anonymous

tökmindegy, megvalósítottad (többször is?) számítógépes rendszerbe való illetéktelen behatolás tényállást, melyért akár börtön is jár.

és még bizonyítékot is raktal fel magad ellen, lol.

Szia,

Éppen nem volt jobb dolgom, így röffentettem egy ilyet.
A részletekről annyit tudtam, ami a hupon és a blogodban le volt írva. Ott míves anyázások közepette ment a téma tisztázása, ezekből vontam le a következtetéseim és így születtek a megjegyzéseim.
A lehetőség adott, hogy ismertesd a jelenlegi helyzetet, bár miután az eredeti bejegyzések törlésre kerültek, az objektív véleménynyilvánítás nem feltétlen lehetséges.

Üdv

Igen, Ajnasz egyet ertek Veled, DE! a ceg hirneve miatt szedtem le blogomrol a cuccost, es pucoltam ki googlet is.. :) mellesleg probaltam kontaktolni az adminnal, b.szott egy nagyot a fejemre.. :| ezert kellett ez a drasztikus lepes, a masodik pedig felindulasbol.. mivel admin baratunk megfogta es torolte a fenebe az egesz freehosting mappat, utana pedig az en nyakamba akarta a felelosseget haritani, mert defaceltem az egesz oldalt.. :)) na mondom kosz. akkor mutasd magad, ez volt a masodik, a felhasznalom meg mindig el, de azota nem foglalkozok vele.. igazabol semmin sem lepodok meg manapsag, de hogy egy olyan ''bunert'' akarnak elovenni, amit tulajdonkeppen el sem kovettem az eleg abszurd..:) Senki megkarositasa nem tortent meg, figyelmezteto jelleggel csereltem ki az indexet, es nem rossz szandekbol..
@charlie: a borton nem az en vilagom, jo nekem itt :))

udv, b3nc3

Anonymous

Azt hiszem, kezelhetted volna korrektebb modon is. Mondjuk igy:
http://as.hu/blog/2008/06/28/1316

Anonymous

Jezusom..

Ilyen ovodasokkal Dunat lehet rekeszteni..

Miert allsz szoba vele egyaltalan?

Kolyok meg.. Ha mazlija van kinovi. :-)

Anonymous