Last.fm karácsonyra

Pár napja vagy hete, nem is tudom mikor, mint oly sokaknak, nekem is jött a levél a last.fm-től, hogy nesze, nézd meg, milyen lesz az új design és ha már ott vagy, próbáld is ki. Mivel félig-meddig aktív felhasználónak tartom magam, meg is néztem rögvest. Többen leírták már, hogy igazából tetszik nekik, meg olyan facebookos - jelentsen ez bármit is. Szóval megnéztem én is és első ránézésre nekem olyan volt, mint egy fehér karácsonyfa a gyermekkori díszekkel. Úgy értem színes, mármint nagyon színes.

Anno, még auidoscrobbler néven futottak, amikor csatlakoztam, az akkori designra nem is emlékszem, talán kék volt. Utána jött a rózsaszín, amit kénytelen volt az ember saját kezűleg használhatóra alakítani, majd adtak egy lehetőséget, hogy legyen minden fekete. De ez most meg mindenszínű. Van piros, kék, szürke, fekete, fehér, sőt még zöldet is lehet találni! De ami a legérdekesebb, hogy ezeknek a színeknek különböző árnyalatait láthatjuk mindenhol. A fejléc meg maszatos, amit csak nem rég adtak hozzá, mert amikor először megkaptam a hozzáférést, akkor még normális volt. Igazából, ez olyan minden bele designnak tűnik, amit gyakorlatilag meg lehet szokni és gondolom átlátható is, de valójában nem értek hozzá, nem vagyok designer. Szóval ha ők mondják, akkor ez bizony szép!

Hozzászóláshoz a Disqus szolgáltatását használom, korábbi vélemények elovlasásához és új hozzászólás írásához engedélyezd a Disqus-tól származó JavaScripteteket.