Tara Fluxbox style

Körülbelül több, mint fél éve használok Fluxboxot ablakkezelőként és azért, mert egyelőre ez tűnik a leginkább használhatónak. Rendkívül egyszerű és jól használható dologról van szó, konfigurálása maga az álom, mert szépen config file-okon keresztül történhet az egész. Teljesen billentyűzet orientált környezetet lehet vele létrehozni, aminek köszönhetően sokkal gyorsabban lehet vele dolgozni, hiszen nem kell az egérért nyúlkálni, hogy ablakot mozgassak vagy méretezzek át, vagy elindítsak egy böngészőt - mióta használom, nem is értem, hogy miért használnak az emberek ikonokat.

Download tara fluxbox style

Viszont szeretem, ha a saját környezetem pontosan úgy néz ki, ahogy nekem tetszik. Ennek megfelelően el kezdtem témák után kutatni, amire a legjobb helynek a tenr.de oldal bizonyult, hiszen tömve van Fluxbox témákkal. Hamar rá is találtam a tar nevű témára, ami fekete (legyen dark) és betűi aprók és úgy egyébként tökéletes. Legalábbis az volt sokáig, míg nem arra jöttem rá, hogy engem zavar, hogy áttűnéses rajta minden.

tara fluxbox style

Screenshot a tara Fluxobox style-ról

Nosza, hát nekiláttam, hogy olyanná tegyem, ami a leginkább tetszik a szememnek. Ebből lett a tara nevű első és ezidáig egyetlen Fluxbox style-om, ami nagyjából úgy néz ki, ahogyan a fenti képen látható: egyszerű és csodás. Töltse le bárki, aki úgy érzi, hogy kipóbálná.

A téma az eredeti Attribution-Share Alike 2.5 Generic licenc alatt érhető és használható fel.

Hozzászóláshoz a Disqus szolgáltatását használom, korábbi vélemények elovlasásához és új hozzászólás írásához engedélyezd a Disqus-tól származó JavaScripteteket.