A magyar Apple-ért forradalom

A magyar Apple sznobok felhasználók közössége összefogott, forradalmat indított - vagyis konkrétan indított egy oldalt amit nem féltek bediggelni - annak reményében, hogy az Istenként tisztelt Apple majdcsak észreveszi már magát és nem csak a pénzt fogadja el zöld szemekkel, hanem odafigyel azokra is, akiktől kapja azt és hajlandó lesz foglalkozni Európa eldugottabb pontajain élő, nem baromira fejlett országok buta, kővel tüzet csiholó lakosaival is.

Steve képes lesz elfogadni, hogy az Óceánon és az Alpokon túl is van élet, ráadásul intelligens, emberi fajok lakják azt a vidéket. Az ott lakó zöld emberkék pénzét ugyan eddig is elfogadta, azonban ha az álom valósággá válik, akkor hamarosan saját nyelven, saját törvények szerint, legálisan lehet majd odaadni minden pénzünket egy-egy fényesre és vékonyra polírozott szappantartóért és lehet bele majd szappant is venni a magasságos iTunes jóvoltából. Mindenki büszke rád Jobs, hogy így ki tudod használni az emberek kitűnési vágyát és hálásak érte, hogy - annak ellenére, hogy mind ugyanolyan büdöset szarunk - lehetővé teszed, hogy különlegesebbnek érezhesse magát bárki attól, hogy fehér almája van. Kik ezért hálából büszkén reklámoznak téged, terelnek el folyókat, visznek arréb hegyeket, de esedezve kérnek téged, segítsd egy kicsit mindennapi életüket és engedd, hogy ők használják mind azt, amit túlvilági rokonaik már rég használhatnak.

Hozzászóláshoz a Disqus szolgáltatását használom, korábbi vélemények elovlasásához és új hozzászólás írásához engedélyezd a Disqus-tól származó JavaScripteteket.