Megjött a levél hivatalosan is

Ma meghozta a felszólító levél hivatalos változatát is a postás. A tartalma megegyezik az e-mail tartalmával, arról nincs mit beszélni. Szép indexes papír, pecséttel és aláírással. 22-én lett feladva.

Másrészt, innentõl hivatalossá válik a dolog. Ha jól számoltam, akkor Szeptember 10. a határidő, ha azt számolom, hogy ma érkezett meg.
Remélem, már úton van az ezt semmissé tevõ levél is, mert már tényleg szeretném lezárni és elfelejteni ezt az egészet..

Hozzászólások

Igen, tisztában vagyok vele, ezért írtam, hogy innentõl hivatalos. A levélre 23-án tettek pecsétet, ma lett kézhez kapva, tehát mától számolva Szeptember 10 a határidõ. Várom a hasonló levelet arról, hogy nem lesz semmi bíróság.

Tehát aznap, amikor a "vélemény" megjelent. Ez érdekes, mert vagy:

1. Egyik kéz nem tudja mit csinál a másik.
2. Vagy komolyan gondolják, a "vélemény" pedig csak terelés, hogy megnyugodjon a nép.

Bocs, nem akarom az ördögöt a falra festeni, remélem visszavonják a felszólítást és tényleg vége a sztorinak.

--csuhi
http://csuhi.homelinux.net

Anonymous

...azaz egy nappal késõbbi mint a levél. Kicsit önellentmondásban vagy, mert a postban 22-ét írod mint feladást, a hozzászólások között már 23-a a pecsétdátum. Gondolom az egyik a levél írása a másik a feladása. Gyanítom a feladás után írták meg a meaculpa-t...

Az is lehetséges, hogy miután elment az oiminózus levél akkor kapott a fejéhez a szerkesztõség. Lehet a "jogi osztály/megbízott" kicsit önjáró, azaz többé-kevésbé szabadon cselekszik, és egy ilyen felszólítás a legfõbb stratégák, tulajdonosok tudta nélkül ment ki neked...

Reklámmentes szép napokat mindenkinek!

Anonymous

Augusztus 22. Szerda:
Délután 14:19-kor jött egy e-mail az Index ügyvédjétõl a linken olvasható szöveggel, amire én még aznap 17:55-kor válaszoltam.

Augusztus 23. Csütörtök:
Este 3/4 6 körül kiadta az Index az elnézést kérõ közleményét.

Augusztus 27. Hétfõ:
Postával, tértivevénnyel megjött a hivatalos levél is, amin aláírásként 22-e szerepel, a pecsét szerint 23-én adtak fel, csak ugye az internet gyorsabb, mint a Posta, így mire a papír ideért az ügy már elévültnek számított.