WEB2 zene

Web2, azaz közösségi. YouTube. Ott csapott meg, hogy már ilyen is van. Nem egy példa van rá, hogy egy-egy gitárral vagy akármivel felénekelt zenét mások megfognak, alákeverik saját midijüket, dobszólójukat vagy amihez éppen értenek. Így aztán olyan dolgok születnek, mint ez itt, lentebb. Mia Rose énekel, akinek azóta bejött az élet. Belõle a YouTube csinál majdan híres énekes sztárt, a szerzõdése már megvan egyy kiadóval, csak ugye a YouTube-on fedezték fel. Azóta nem is nagyon postol videót. Érjük be azzal, amit eddig kaptunk tõle a kisszobából. Több tíz vagy inkább százezer rajongót már megszerzett magának az internetrõl, innentõl fogva már üzleti fogásnak sem rossz, hiszen majd szájról szájra terjed, hogy Õ az, aki régen még a YouTube-on énekelt.

Mondjuk én jobban szeretem Ana Free zenéit, még kevésbé próbálja meg eladni magát, bár már láthatunk erre utaló jeleket egy-egy postban.

Hozzászóláshoz a Disqus szolgáltatását használom, korábbi vélemények elovlasásához és új hozzászólás írásához engedélyezd a Disqus-tól származó JavaScripteteket.