Viewer for Server Listed Images

Megint Greasemonkey.
Az úgy volt, hogy megint odatévedtem egy olyan "oldalra", ami nem oldal. Szóval csak fel vannak dobálva a képek egy könyvtárba, aztán csókolom, kend a hajadra. Nehézkes, lassú ott nézegetni a képeket. Régóta zavart már, ezért úgy gondoltam, itt az ideje ezen változtatni.
Ismerjük kedvenc Firefox böngészőnk egyik legütősebb extensionjét a greasemonkey-t. Ez alkalmas efféle problémák megoldására, nosza, oldjuk meg. Tegnap este/éjjel, amikor sötét volt, gyors megírtam eme apróságot, ma egy kicsit debuggoltam és mostanra eljutottam odáig, hogy olyan állapotba kerüljön, amit már bárki használhat.

Használati útumutató

Installáld a scriptet a Userscripts.org-ról (klikk a nevére), találj egy olyan lapot, ahol a képek a fent említett módon csak fel vannak töltve egy könyvtárba, a tools (eszközök)/Greasemonkey/User Script Command menüből válaszd a Run Image Viewer menüpontot, kattintgass prev (előző), next(következő) gombokra vagy a képre, örülj. Ezután a userscripts.org-on osztályozd, véleményezd. Utóbbit itt is meg lehet tenni. :)
Köszi, szívesen.

Hozzászóláshoz a Disqus szolgáltatását használom, korábbi vélemények elovlasásához és új hozzászólás írásához engedélyezd a Disqus-tól származó JavaScripteteket.