Very fast javascript table sort - extended

Elõfordulhat, hogy a webmester nagy méretû táblázattal kénytelen dolgozni. Elõfordulhat igény mutatkozik olyan dolgokra, hogy ez a táblázat ne csak megjelenjen, hanem lehessen rendezni, szûrni a sorokat meg hasonlók.
Sok-sok megoldás van már, ami ezeket a funkciókat megvalósítja, ámde van egy olyan problémájuk, hogy ~1000 sor után a rendezés már elfogadhatatlanul sokáig tart. Szóval hiába csicsásak meg minden, de használhatatlanok nagy táblázatok esetében.

Erre jött megoldásképp egy valami iszonyat gyors script, ami megváltoztatja az emberek életét. Tesztjeim szerint mozilla firefox ~5000 soros táblázatokkal is elbír anélkül, hogy sikítozna, hogy túl sokáig fut/nem válaszol a script. Szóval használható, nagyon használható.
Viszont ez csak rendez. Mi van, ha arra van szükség, hogy szûrjünk vagy esetleg ki szeretnénk jelölni sorokat, eltüntetni, megjeleníteni azokat stb. No, ilyenkor jövök én meg az open source elõnye. :)

Tablesort Demo

Itt van ez a tök jó script, ami gyors, mint a villám. Mivel forrása elérhetõ, módosítható, ezért azt elérjük, elemezzük és módosítjuk. Jópár munkaóra után megszületik a végeredmény, ami szûr, jelöl, színjátszós meg hasonlók.
Ez egy kibõvített verziója a fenti linken találhatónak, ugyanazon licence alatt érhetõ el. Kérek mindenkit, aki kipróbálja, használja és ötlete, észrevétele van, bátran jelezze itt vagy valami üzenetben nekem.

Hozzászóláshoz a Disqus szolgáltatását használom, korábbi vélemények elovlasásához és új hozzászólás írásához engedélyezd a Disqus-tól származó JavaScripteteket.