Tegyükfelhogy

Zeneajánlok egy kicsit.
Tegyükfelhogy, ez a nevük nekik meg van egy honlapjuk, tegyukfelhogy.hu címen. Diszkográfia részlegbõl letölthetõ egy egész album legálisan mindenféle BSA fenyegetés nélkül. Én is ezt tettem..

Battonyára jártam isibe, TFH is battonyai, úgyhogy még anno, fiatal koromban ismerkedtem meg a muzsikájukkal. Szép, fülbemászó zene az övék. Ajánlatos meghallgatni a Késõ címû számot, fõleg bizonytalan érzelmi állapotban. Ilyenkor komoly hangulati hatással lehet az emberre, melynek köszönhetõen, késõbb (ha ezt az hangulatot túléli) nagyon erõs dejavu érzést kelt.

Ez történt velem is. Anno sokat hallgattam, akkor, amikor bizonytalan voltam a saját, de legfõképp valaki más érzelmeivel, gondolataival kapcsolatban, aminek aztán nem az lett a vége, amiben reménykedtem, amit szerettem volna. És akkor most elõvettem megint ezt a zenét, mert olvastam iwiw-en, hogy le lehet tölteni és akkor le is töltöttem. Kb. egy hét után eszembe is jutott, hogy letöltöttem, kicsomiztan, aztán további néhány nap után eljutottam oda, hogy meg is hallgassam.

A zenék újra lettek hangszerelve, ez Késõ esetén némi csalódást okozott elsõre, de azért még jó. Aztán van még egy nóta, ami megfog, ez a Játék, mert hasonlóan hangulatos.
Szép az egészben, hogy élõ zenét játszanak, nem mûbõl van.
Én nem is írok többet a zenérõl, hallgassa meg bárki, mindenki, mert jó, mert szerintem igényesebb, mint általában a zenék.

Megjegyzés
Személyes ismerõsöm a billentyûs (1 évig osztálytárs), a dobos (évfolyamtárs), meg kezeltem és beszéltem már a basszus gitárossal és Kácival (Õ már nem tag) is beszéltem pár szót. Haverom többet, a gitárossal Õ aludt is egy szobában (kolesz).

Hozzászóláshoz a Disqus szolgáltatását használom, korábbi vélemények elovlasásához és új hozzászólás írásához engedélyezd a Disqus-tól származó JavaScripteteket.