Szívesen

Van, hogy az az ember munkájából adódóan megzavar más embereket a munkájukban, ez gondolom természetes. De az milyen jó érzés, mikor azok a más emberek, úgy néznek rá, mint a véres rongyra, hogy mi a francot keres már itt megint, mi a szart akar. Megkérem illedelmesen, hogy ugyan 5 percre engedjen már oda ahhoz a nyamvadt géphez, ekkor nagy nehezen megmoccan és odébb megy. Ez azért mókás, mert amúgy sem az a szívem vágya, hogy az asztal alatt másszak kábelek között, emiatt is eléggé lehangolt tud lenni az ember (pláne ha nem túl kipihent) és akkor még jön néhány ezekbõl a kedves pillantásból.
Ahogyan kinéznek a szemüveg mögül.. Lehajtják a fejüket, jobb kéz a szemüvegen, lassan letolják azt és csak néznek.. Gondolom kezükbe oda van készítve a kés, hogy azt bármely pillanatban a hátamba vághassák. Feltehetõleg, amikor épp az asztal alatt mászok, olyankor szokták élezni..
Ne köszönd, szívesen..

Hozzászóláshoz a Disqus szolgáltatását használom, korábbi vélemények elovlasásához és új hozzászólás írásához engedélyezd a Disqus-tól származó JavaScripteteket.