Otthon

Haza látogattam. Néha muszáj tudni, hogy mi folyik az országban, akkor is, ha az ember kocka. Lefejeztek egy gólyát. Milyen édes...
Meghalt 3 tûzoltó, errõl sem tudtam, fõleg azt, hogy miért. Innen legalább ez megvolt. De a róla szóló cikket nem bírtam végigolvasni. Sok képmutatós dolog benne.. Az, hogy az önkormányzat saját halottjának tekinti, meg hõsi halott meg elõléptetés.. Nyilván érdekli õket a dolog, meg tök õszintén hangzik. Sablon, hülyeség, nem érdekel senkit, csak kötelesség. Ez kb olyan, mint amikor nemzeti gyásznap, mert valaki(k) meghal(nak). Nem hiszem, hogy nemzetileg mindenki abszolút lesújtva érezné magát. Csak ugye muszáj, mert mindenki ezt csinálja, ez az illem, aztán, hogy az ember mit gondol, az mindegy, csak mutassuk azt, amit látni akarnak mások. Egyébként ki akarja vajon ezt látni. Szerintem senki, csak egyszer valaki elkezdte, nyilván valami hatalmi megfontolásból, azóta meg kötelezõ.

Hozzászóláshoz a Disqus szolgáltatását használom, korábbi vélemények elovlasásához és új hozzászólás írásához engedélyezd a Disqus-tól származó JavaScripteteket.