Fujifilm s5600

Tegnap jött meg életem elsõ fényképezõgépe. Nem csúcsmasina, inkább azt mondanám, jó középkategóriás, de szerintem ilyen árkategóriában nem nagyon találtam volna jobbat szerintem.
Most az a rész jön, hogy meg kell tanulni fotózni. ISO érzékenység, fénymérés, fehéregyensúly, záridõ, rekeszérték meg ilyenek. Sajnos még nem nagyon tudom, hogy melyik micsoda, de gugli majd segít ebben.

FujiFilm s5600

Képminõségre nem kell panaszkodnom, elég szépeket csinál. A menüje nagyon jó, a gombok eléggé triviálisak, leszámítva kettõt: expoczíciókorrekció és sorozatfelvétel gombok. Elég nehézkes, mert amikor valamelyikkel mahinálni szeretnék, akkor nyomva kell tartani és a jobb/bal gombokkal lehet az értékeket változtatni.

Saját képet még nem rakok fel, ugyanis eddig még nem sikerült olyat készítenem, amire büszke is lennék, csak amolyan tesztfotókat készítettem, próbálgattam a funkciókat.
Egyelõre nem bántam meg, megtanulni a fotózást tuti jó lesz.


Hozzászóláshoz a Disqus szolgáltatását használom, korábbi vélemények elovlasásához és új hozzászólás írásához engedélyezd a Disqus-tól származó JavaScripteteket.