FSP350-60THN-P

És akkor most egy olyan téma, ami rajtam kívül senkit nem érdekel és még kevésbé érint.

Terveztem már pár hónapja, hoyg valami normális tápegység kellene a gépbe, mert mégiscsak onnan fut minden, kulcsfontosságú alkatrész, mert ez ugye hajlamos tud lenni, hogy akár megzakkantsa az egész masinát szépen szálló füst kíséretében.

Közben a régi állapota el is érkezett abba az állapotba, hogy csere éretté váljon. Problémáztak az alkatrészek, a winchester nem kapott rendesen áramot, lötyögött benne a csatlakozó, a cd író is furcsa problémákkal küzdött, olykor el sem indult a rendszer, az IDE eszközök érzékelésekor megfagyott, feltételezhetõen ettõl.
Mikor utoljára voltam itthon meg is rendeltem egy FSP350-60THN-P féle-fajta egységet, ami még múlt hét keddjén vagy szerdáján meg is érkezett. Mivel legközelebb csak most tudtam hazajönni, ezért a beszerelése is váratott egészen ma reggelig.
De beszereltem.

Tapasztalatok:

A 12cm-es ventillátor beváltotta a hozzá fûzött reményeket, tényleg halk, azt hiszem, nincs is hangja. Beszerléskor mintha valami inkompatibilitás merült volna fel a házam és a táp között, de késõbb kiderült, hogy én voltam pillanatnyilag kevésbé összeillõ a rendszerrel.
Az áramot eddig adja, megy a gép, szóval semmi panasz. Mondom ezt néhány órás mûködés után. :)


Hozzászóláshoz a Disqus szolgáltatását használom, korábbi vélemények elovlasásához és új hozzászólás írásához engedélyezd a Disqus-tól származó JavaScripteteket.