Kill my Firefox profile

Lehet, hogy eljött az idõ, amikor törölnöm kell a firefox profilom és az elejétõl kell újra felépítenem és ennek az oka az egyik legkedvencebb extensionöm, az adblock miatt lesz szükség.
Ma találtam rá az adblock plus 0.6x verziójára. Elvileg szép, elvileg jó, elvileg barátságosabb felület meg ezaz.
A probléma az, hogy hiába törlöm az elõzõleg feltelepítettet, majd teszem fel ezt, nem hajlandó mûködni. Nem birok szûrõlistát importálni, hozzáadni vagy egyáltalán bármit csinálni. Ez meg nekem létfontosságú. Vagyis olyasmi.

firefox extension

Mozilla Firefox Kiterjesztések

A dologban az az érdekes, hogy ez a profil már több verziófrissítést kibírt, talán 0.x-rõl 1.0-ra is közte volt, de az 1.x-rõl 1.5-re való biztosan ezzel történt. És soha semmi baj nem volt vele, mindig jól mûködött. Egyszerûen fogalmam sincs, hogy mit kellene törölnöm, módosítanom. Valószínûleg összeakad az egyik extensionnel a sok közül, mert sok van. Feljegyzem õket, hogy vissza tudjam majd tenni õket :)

Noh, csupán ennyi. Utolsókohz nem tudtam adni értelmes linket, szóval azért, de az addons.mozilla.org-on meg lehet õket találni. Ezek közül bármelyik okozhatja az én problémám, továbbá azt is, hogy foxim folyton segfaultol induláskor. Elsõ egy-két startig, nem hajlandó elindulni, után minden szép és jó. Szóval lehet, hogy törlöm a profilom..


Hozzászóláshoz a Disqus szolgáltatását használom, korábbi vélemények elovlasásához és új hozzászólás írásához engedélyezd a Disqus-tól származó JavaScripteteket.