Holy Mountains

Több, mint egy hete nem írtam semmit. Nem azért, mert nem lett volna mirõl, hanem azért, mert lett volna. Olyan dologról, amirõl még nem akartam, mert babona, tanácstalanság, fordulópont, hasonlók..

Szóval, a múlt hét elõtti hétet az utóbbi idõk egyik legrosszabbjaként éltem meg. Ez abban nyilvánult meg, hogy semmi sem sikerült, idegesség, hibák egymás után.
Vasárnap alig néhány perccel éjfél elõtt olvastam egy álláshirdetést.. HTML kódert és windowsos munkaállomásokhoz technikust kerestek. Gondolkodtam rajta, rossz hét, menekülési vágy hatására döntöttem. Elküldtem az önéletrajzom.

A válaszlevélben kérték, hogy állítsak össze egy lapot az önéletrajzomból és egy személyes találkozóra is igény volt.
A lapot elkészítettem csütörtökre, a találkozót pedig péntek 9.00-ra beszéltük meg.

Csütörtökön utaztam át az országot. Pénteken kb 5-10 perccel 9 elõtt ott is voltam a helyszínen, kis várakozás után jött a beszélgetés.
Azt hiszem, nem telt rossz hangulatban, sok dologról beszéltünk, mindegy. Azt beszéltük meg, hogy kedden, tehát ma kapok hírt arról, hogy mi a helyzet velem. Kb háromnegyed órán keresztül tartott az egész, tehát 10-re már kinnt is voltam.

-- snitt --

Ma kedd van. Reggel kapásból két internetmegosztós dolgom volt, de 10-kor már végeztem is. Negyed 12-kor csörgött a telo, hívtak, hogy én kapom meg az állást, amennyiben elvállalom. Mégegyszer elmondta az ajánlatukat.. Kaptam, idõt, hogy átgondoljam, mit szeretnék.

Még gondolkozok. Rengeteg dolog szól mellette, viszont vannak, amik ellene. A cégrõl jókat hallottam, a meló közelebb áll ahhoz, amit szeretek csinálni, viszont az ország másik végében van és nagyjából senkit nem ismerek, de még lehetne sorolni..
Még mindig gondolkodok, holnap fõnökkel beszélünk róla, aztán döntök, telefonálok és kész. Vagy költözök vagy nem.


Hozzászóláshoz a Disqus szolgáltatását használom, korábbi vélemények elovlasásához és új hozzászólás írásához engedélyezd a Disqus-tól származó JavaScripteteket.