Analytics Failed

A google analytics nem válik be ilyen kis forgalmú lapnál, mint az enyém..

A napokban felvettem a reklámok blokkolására fenntartott szûrõlistámra a google analytics scriptjét is, így az nem tud mûködni.

A hatása nem is maradt el, bár azért kicsit túlzásnak tartom, tehát nem feltétlen ennek a következményeként tartom számon a történteket.
Az van, hogy a tegnapi napra komoly 0, azaz 0 látogatót számolt. Az egy dolog, hogy kevesen tévednek ide, napi 20-30 látogató, de ez azért túlzás, mármint, hogy lenulláz, pláne, hogy Shadow tegnap többször is hozzámszólt..

Azt fogom tenni, hogy várok. Megnézem, mit mutat holnapra, meg holnaputánra, meg késõbbre. Lehet, hogy csak megzakkant a rendszerük vagy valami, vagy nem tudom, de nem hiszem, hogy mindenki, aki idejön használna adblockot, vagy, ha mégis ez lenne, akkor az hibázna, hogy pont az én listám lenne mindenkinél szolgálatban. Pláne, ha figyelembe vesszük, hogy a foxi piaci részesedése még mindig csak töredéke az IE-hez képest.
Szóval valami nincs rendben ezzel a rendszerrel sem. Nem megbízható. Legegyszerûbb az lenne, ha lenne egy drupal modul, ami részletesebb, normálisabb statisztikát készít, mint a jelenlegi. Akár én is megcsinálhatnám.

Hozzászóláshoz a Disqus szolgáltatását használom, korábbi vélemények elovlasásához és új hozzászólás írásához engedélyezd a Disqus-tól származó JavaScripteteket.