Foxmail on The Top

Igen büszke vagyok magamra most. A keresõ (konkrétan google) optimailizálási próbálkozásom egyik alanya elérte az elérhetõ legjobb eredményt.
A Magyar Foxmail Oldal, (melyet anno hobbiól, gyakorlás miatt indítottam és amely úgy tûnt, hogy eltûnik, ám `kálmánnak`-nak és a HUWEB Kft-nek köszönhetõen mégis tovább él) az elsõ helyen szerepel a google találtai listájában, megelõzve ezzel a program hivatalos honlapját is. Az oldal eddig a 4.-5. helyen szerepelt, lehet, hogy ez sem tart majd sokáig, mindenesetre klafa.

Foxmail.hu elsõ helyezett a Google találati listáján

Foxmail.hu elsõ helyezett a Google találati listáján

A Yahoo és az AlltheWeb is az elsõ oldalon jegyzi, az msn search és az altavista a másodikon jeleníti meg a foxmail szóra keresve..
Az elõrelépés nagy valószínûleg a domain miatt (is) történt. Köszi mindenkinek, aki segített.

Az oldallal és a programmal kapcsolatban a gondot az okozza, hogy én már nem használom, így nagyon nem tudom supportálni a felhasználókat, érdemben nem nagyon tudom õket segíteni. Mindenesetre, wine-nal feltettem, ha esetleg olyan kérdésük van, amire a választ ennyivel meg lehet találni, akkor segítek. Persze, ha a program jelenlegi használói is segítenének, sokkal könyebb lenne...

Hozzászóláshoz a Disqus szolgáltatását használom, korábbi vélemények elovlasásához és új hozzászólás írásához engedélyezd a Disqus-tól származó JavaScripteteket.