Ajnasz.hu Started

Nos, úgy tûnik, elindult (megint) a lap. Azért megint, mert a tegnap indulás nem bizonyult véglegesnek, ugyanis a problémáim, amik voltak a tárhellyel, úgy lettek megoldva, hogy azután az egészet újra kellett telepítenem. Na nem baj, legalább belejöttem a drupal telepítésébe.

Legfontosabb dolog talán, hogy megírtam az adblock howto-t. Szerintem iszonyat szájbarágós lett, olyan dolgokat írtam le, amiket tulajdonképpen nem is kellene, mert magától értetõdõek. Na nem baj, én megadom a helpet a dologhoz, nehogy ez legyen bárki problémája.

Bugok.. Nem tudom, biztosan vannak még. Lehet, hogy a hozzászólások kezelésében is van, legalábbis részemrõl, lehet, hogy a tartalom beküldésében is, vagy akármiben. Nem tudom, mára ez a cikk is eléggé fárasztó volt. Másfél órán keresztül írtam, azután kiderült, hogy van néhány szintaktikai elgépelés, ezért kicsit megzakkant az oldal, de sikerült javítani õket. A nyelvtani hibákra most nem merek gondolni, biztosan tele van. Sok szóismétlés, bár igyekeztem nem ugyanazt mondani egymás után háromszor, de nem kizárt, hogy mégis sikertült. Meg a nyelvtan sajnos nem az erõsségem. Ezen illene javítani.

Mindenesetre további cikkeket kell még majd készítenem, ami ugyancsak beletelik nem kevés idõbe.

A lényeg, hogy megy az oldal. :)

Hozzászóláshoz a Disqus szolgáltatását használom, korábbi vélemények elovlasásához és új hozzászólás írásához engedélyezd a Disqus-tól származó JavaScripteteket.