Twitter - wtf?

Egy új õrület, amivel újabban tele van az RSS-ládám. Blog, csak kicsit másképp.
Aki twitter-ezik, az leírja, hogy éppen mit csinál, mindezt egy-két mondatban. Maximum 140 karakterben.

Errõl az a véleményem, hogy hülyeség. Kipróbáltam, de nem igazán éreztem át a fantasztikusan innovációs durranást, amit állítólag okoz.
Két okból sem:

Very fast javascript table sort - extended

Elõfordulhat, hogy a webmester nagy méretû táblázattal kénytelen dolgozni. Elõfordulhat igény mutatkozik olyan dolgokra, hogy ez a táblázat ne csak megjelenjen, hanem lehessen rendezni, szûrni a sorokat meg hasonlók.
Sok-sok megoldás van már, ami ezeket a funkciókat megvalósítja, ámde van egy olyan problémájuk, hogy ~1000 sor után a rendezés már elfogadhatatlanul sokáig tart. Szóval hiába csicsásak meg minden, de használhatatlanok nagy táblázatok esetében.

Disable hotlinking

Volt egy olyan, hogy az oldalam alján lévõ footerben lévõ last.fm icont kívülrõl linkelte egy faszi, ami nekem nem tetszett, mert fak off, hiszen limitált sávom van, meg különben is, töltse már fel inkább magának. (Limitált sávról annyit, hogy ennél a képnél nem sokat számít, mert elég aprócska..) google://disable+hotlink és megoldások tömege vár ránk. De ha már itt vagyunk, hajtsuk saját malmunkra ezt a szelet|vizet|erõt.

Csúnya napkelte

Tudja meg a világ, hogy az a legrosszabb, amikor egy megrendelõnek kész elképzelése van. Azért rossz ez, mert Õ csak nagy vonalakban képzeli el, néha konkrét elemekkel, ami esetenként szép is lehet vagy talán van valami jelentése. Csakhogy, mivel Õ nem látja együtt az egészet a fantáziájában, így nem tudja, hogy az hogyan is néz ki.