Hupper 1.0

A HUP-on már be lett jelentve, de azért ide is leírom:

Körülbelül 2 év szünet után új verzió érhető el a Hupper Firefox extensionből, 1.0 verzióval.

Újdonságként két dolgot érdemes megemlíteni:

  • +1 számláló: Az interneten és a HUP-on is nagyon népszerű +1-gyel kifejezni, ha egy hozzászólás tetszik. A kiterjesztés képes összeszámolni és megjeleníteni, hogy egy hozzászólásra hány szavazat érkezett. Természetesen a -1-ek is számolásra kerülnek
  • Seamonkey támogatás: A Seamonkey 2.0 óta csupán néhány apróbb módosítás szükséges, hogy a Firefoxra írt kiterjesztés Seamonkey alatt is fusson. Ezt kihasználva ezentúl a Seamonkey-t használók is élvezhetik a Hupper adta lehetőségeket.

Fontos újítás, hogy a blockok (jobb és bal oldali oszlopokban található dobozok) rendezését lehetővé tévő kód újra lett írva, a stabilabb működés érdekében. Elméletileg a régebbi verzióról frissítők beállításai megmaradnak, átkonvertálódnak, azonban ez nem 100%. Ha valaki azt tapasztalja, hogy a kiterjesztés nem megfelelően, esetleg sehogyan sem működik, az a Hupper beállításai között talál egy Reset blocks menüpontot, erre ráklikkelve a régi beállítások ugyan elvesznek, de a működés helyreáll.

Egy kis érdekesség, hogy az extensionért "cserébe" kaptam egy HUP pólót, melyet a pingvinbolt hamarjában ki is kézbesített nekem. Ami klafa.

Ha eddig még nem frissítettél volna, akkor azt tedd meg most, ha pedig eddig még nem is hallottál volna erről a kiterjesztésről, hát próbáld ki: http://hupper.mozdev.org/installation.html!

Hozzászóláshoz a Disqus szolgáltatását használom, korábbi vélemények elovlasásához és új hozzászólás írásához engedélyezd a Disqus-tól származó JavaScripteteket.