Ajnasz.hu Drupal 5.1-re frissítve

Nos, ez egy olyan lépés az oldal történelmében, ami az ég világon senkit nem érdekel, hiszen a látogatóim jobb esetben csak olvasni akarnak, egyébként még azt sem, csak egy enyhe anyázás jöhet, hogy mi a francért dobta ide a Google.

Szóval a lényeg, hogy ma fél 9 és 9 között frissítettem az oldalt meghatjó Drupal tartalomkezelõ rendszert egy kicsit frissebb verzióra. Pontosan az aktuálisan elérhetõ legújab stabil verzióra, ami az 5.1 verziószámot viseli. Érdekesség, hogy különösebb gond nélkül lezajlott. Egyelõre én sem ismerem igazán, így nyilatkozni sem tudok róla, hogy mennyire klafa/nem klafa. Ami tuti, hogy néhány apróság biztosan megváltozik a designban, ami valószínûleg nagyon fel sem tûnik senkinek. Ha majd engem kezd zavarni, kijavítom õket.
Másrészt egyetlen általam használt modulnak nincs megfelelõ verziója, így az most kimarad - miner.hu ping modul.
Amit most vetem észre, hogy van egy B betû minden hozzászólás láblécében. Nem tudom mi az, egyelõre marad. Probléma megoldva.
Note: ne felejtsük el a comment hookot is az új verzióhoz igazítani

Fennakadások, segfaultok/fatal errorok jogát fenntartom.

Hozzászóláshoz a Disqus szolgáltatását használom, korábbi vélemények elovlasásához és új hozzászólás írásához engedélyezd a Disqus-tól származó JavaScripteteket.