TypeRacer

Azt nem tudom, hogy ki hogy van vele, de én szeretek gépelni. Szoktam úgy is mondani, hogy ez az egyik leghasznosabb dolog, amit megtanultam. Ehhez kapcsolódik a typeracer.com oldal, ami szerintem egy csodálatos találmány - szinte meglepő, hogy ilyen értelmeset is ki tudnak találni az internetre. Az oldalon mindössze gépelni lehet, de azt versenyszerűen. Csodálatos, nem?
Nincs egy éve, hogy felfedeztem, nem is szoktam túl sűrűn látogatni, de néhány havonta azért megnézem, hogy hol tartok. Ami azt illeti, nagyjából ott tartok, ahol ezelőtt egy évvel. Nem vagyok túl gyors, főleg azokhoz képest, akikkel ott lehet találkozni. Szerencsére azért van sikerélmény is, így a hülyének is megéri kipróbálni. Mindig össze lehet akadni olyanokkal, akik még nálad is rosszabbak.
Sajnos profil oldal nem létezik náluk (nem egy facebook), így nem tudok linkelni magamról semmit. Akkor látni adatot a másikról, ha versenyzel vele, vagy túl profi és fent van a top 100-ban.
Magyarokkal meg még nem nagyon találkoztam a 157 versenyem alatt, remélem ez a bejegyzés majd szerte száll az interneten és lesznek itthonról is ellenfelek.

Hozzászóláshoz a Disqus szolgáltatását használom, korábbi vélemények elovlasásához és új hozzászólás írásához engedélyezd a Disqus-tól származó JavaScripteteket.